موسسه حقوقی پارسه 9099072066

مشاوره حقوقی تلفن، خودتان وکیل خود باشید

موسسه حقوقی پارسه 9099072066

مشاوره حقوقی تلفن، خودتان وکیل خود باشید

با مشاوره حقوقی پارسه وکیل خود در پرونده هایتان باشید. کافیست با تلفن ثابت بدون زدن کد از سراسر کشور با تلفن 9099072066 با مشاوران ما در ارتباط باشید. این اطمینان را به شما میدهیم که وکلای موسسه حقوقی پارسه تمام تلاش خود را جهت راهنمایی و هدایت شما بکار خواهند برد. منتظر تماس شما هستیم.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت

شنبه, ۲۷ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۰۵ ق.ظ

 

خیانت در امانت جز گناهان بزرگ محسوب می شود و در قانون مجازات اسلامی نیز جرم بوده و برای مرتکبان آن مجازات تعیین شده و خسارت زیان دیده نیز می بایست جبران شود، عدم امانتداری نه تنها از لحاظ فردی خوب نیست بلکه، امانتداری از منظر اجتماعی نیز حایز اهمیت است، زیرا زمینه اعتماد میان افراد جامعه را فراهم میکند و در واقع لازمه زندگی اجتماعی است و خیانت در امانت موجب خلل وارد کردن در نظم عمومی شده و اعتماد عمومی را تضعیف کرده و به سرمایه اجتماعی لطمه می زند، پس به دلیل اهمیت موضوع، قانون و قانون مندان نیز در این باره به جد برخورد میکنند با متخلفین. خیانت به معنای پیمان شکنی ، نقض عه ،سو استفاده از اعتماد و رعایت نکردن امانتداری است. امانت در اصطلاح عبارت از مالی است که بوسیله یکی از طرفین با عهد و پیمان میان دیگری به دلیل اعتماد ، یا به حکم قانون نزد شخصی باشد

جرم خیانت در امانت در قانون تعریف نشده است، اما حقوقدانان با توجه به مصادیق ذکرشده در ماده ۶۷۳ و ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی ۱۳۷۵ خیانت در امانت را به عمل عمدی و بر خلاف امانت امین و مطمئنا به ضرر صاحب مال تعریف کرده‌اند؛ پس بهتر است که حتما برای جلوگیری از این موارد ضرر و زیان با یک مشاور حقوقی مشورت کنید که با وجود مشاوره حقوقی رایگان که در اختیار شما قرار گرفته این جلوگیری با سهولت قابل انجام است ، همچنین با اخذ وکیل از پیامد های بد ان دور بمانید.

در تعریف جرم خیانت در امانت، خیانت در امانت عبارت است از استفاده کردن ، تصاحب، ویران یا مفقود نمودن توآم با سو نیت و سو استفاده مالی که از طرف مالک یا متصرف قانونی به کسی سپرده شده است میباشد و شخص ملزم به باز گرداندن یا به مصرف معین و مشخصی رسانیدن آن بوده است، که با دخل و تصرف و به تاراج بردن ان امانت این را زیر پا گذاشته.

جرم خیانت در امانت ماده ۶۷۴ می باشد. در این ماده آمده است: “هر گاه اموال منقول یا غیرمنقول یا نوشته هایی از قبیل سفته و چک و قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی اجرت به کسی داده شده و بنا بر این بوده است که اشیا مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود نماید به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد،که پس از تثبیت این جرم فقط به حبس ختم نخواهد شد.”.

برخی عنصر مادی جرم خیانت در امانت عبارت است از موارد ذیل :

استعمال: استفاده کردن از مال مورد امانت جرم است، حال میخواهد اموال باشد یا وجه یا….

تصاحب: یعنی شخص طوری رفتار کند که دیگران گمان کنند او مالک مال است.

نابود کردن مال مورد امانت، یکی دیگر از موارد خیانت در امانت است یا آسیب رساندن به آن یا گم کردن یا مفقود کردن مال توسط امین حتی اگر مال نابود و تلف نشده باشد و دسترسی مالک به مال امکان پذیر نباشد.

تفاوتی که در جرم خیانت در امانت وجود دارد با دیگر جرمها مثل کلاهبرداری، سرقت و .نتیجه جرم است ، فقط ضرر به مالک یا تصرف شرط است، حتی اگر خود خائن از مال سود و منفعتی نبرده باشد.

همچنین به طور مثال در کلاهبرداری متهم با تقلب، مال دیگری را به دست می‌آورد. در صورتی که در جرم خیانت در امانت زیان دیده در صورت جرم انجام شده، با میل و رضایت خود مال خود را در اختیار متهم می‌گذارد، که در هر کدام از این جرایم نیاز به ورود یک وکیل و حقوق دان در پرونده است.

شواهد و مدارک دال بر اثبات این جرم حتما باید توسط وکیل و مشاوره حقوقی مورد مطالعه قرار بگیرد تا بتوان دفاع لازم از فرد ضرر دیده و محکوم  کردن مجرم و به حق رسیدن فرد مورد سوءنیت قرار گرفته در موقع مقرر و بجا انجام شود همچنین نیز میتوانید برای مشاوره حقوقی رایگان با ما تماس بگیرید.



مشاوره حقوقی پارسه

تماس از تلفن ثابت 9099072066

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی